Markeringer for frihet

Vi har hatt en rekke markeringer både på Eidsvollsplass Stortinget og andre steder med sterke budskap og ringvirkninger.

Under ser du appellanter som har delt viktige ord på våre markeringer.

Menneskerettighets- forkjemper
Kjetil har grunnlagt flere veldedige og frivillige organisasjoner som Stevia til Folket bevegelsen, Vaksineaksjon, Barnevernsaksjonen som har utgjort en betydelig forskjell samfunnsmessig over de siste 15 årene. Han bidrar også sterkt til bevegelsen friemenneske folkebevegelsen. Dreyer har holdt flere appeller for friemenneske og markeringer for frihet.
ADVOKAT
Efskind var forretningsadvokat i fem år, og arbeidet ett år som rådgiver i Miljøverndepartementet. Han har vært engasjert i klimaspørsmål og har deltatt i juristgruppa i Amnesty. Og han har holdt appeller foran Stortinget i 2020 og 2021 i kampen om frihet i forhold til lockdown og koronarestriksjoner.
HOMEOPAT
Jon Holden er utdannet homeopat og har praktisert naturmedisiner i over 20 år. Han er også utdannet innen medisin grunnfag og også som psykoterapeut. Jon Holden er en tidligere økologisk gårdbruker fra Valdres og stilte som appellant for Markeringer for frihet i april i år.
LÆRER
Sven Inge Johansen er tidligere lærer ved Steinerskolen og har et bredt engasjement i samfunnsdebatten. Sven Inge har holdt mange appeller foran Stortinget for Markeringer for frihet, både i 2020 og 2021. Sven Inge sitt arbeid med folkets koronakommisjon er veldig viktig. De som representerer myndighetene skal personlig straffeforfølges og stilles ansvarlige for den skaden de har påført samfunnet og dens borgere.
DAGLIG LEDER
Daglig leder på digitaltgrunnkurs.no. Jobber blant annet i psykiatrien som miljøarbeider med pasienter med ulike psykoser og behov.
Advokatfullmektig
Allsidig bakgrunn som jurist og manager. Har de siste åtte årene jobbet med fri rettshjelp.
Sykepleier & Forfatter
Sykepleier med erfaring fra lungeavdeling, sykehjem, rusbehandling, psykiatri og internasjonalt hjelpearbeid. Hun har også gitt ut boken corona-rebellen
SYKEPLEIER
Har jobbet som konsulent på de fleste sykehus i Oslo. innen psykiatri, og med koronapasienter.
Helsejournalist
Driver bloggen ”helsetine” med 9000 følgere. Kåret til ”årets blogger” av Alanyaposten.
”Charter”-Svein
Norsk TV-personlighet. artist, forfatter, konferansier, og toastmaster.