Fransk studie viser PCR-hurtigtest er unøyaktig

Denne studien er også omtalt på nrk.no 13 november 2021

Utført av Dr Slim FOURATI, Pr Étienne AUDUREAU, Pr Stéphane CHEVALIEZ, Pr Jean-Michel PAWLOTSKY

Om AP-HP: Det ledende sykehus og universitetssenter (CHU) i Europa, AP-HP og dets 39 sykehus er organisert i seks universitetssykehusgrupper (AP-HP. Center-University of Paris; AP -HP. Sorbonne University ; AP-HP. Nord-University of Paris; AP-HP. University Paris Saclay; AP-HP. Henri Mondor og AP-HP University Hospital. Paris Seine-Saint-Denis University Hospital) og er artikulert rundt fem Ile-de- Franske universiteter. AP-HP er nært knyttet til store forskningsorganisasjoner og har tre universitetssykehusinstitutter i verdensklasse (ICM, ICAN, IMAGINE) og det største franske helsedatavarehuset (EDS). AP-HP er en stor aktør innen anvendt forskning og innovasjon innen helse, og har en portefølje på 650 aktive patenter, kliniker-forskerne signerer nesten 9000 vitenskapelige publikasjoner hvert år og mer enn 4000 forskningsprosjekter pågår for tiden. Utviklingskurs, alle promotorer kombinert. AP-HP opprettet også AP-HP Research Foundation i 2015 for å støtte biomedisinsk og helseforskning utført på alle sykehusene. http://www.aphp.fr

Udokumentert ingrediens i vaksiner – Rapport fra Physicians For Informed Consent (PIC)

En stor gruppering av leger som heter Physicians For Informed Consent (PIC) delte en rapport som viser at korona-vaksiner inneholder hemmelige ingredisener (som ikke har blitt informert om).

PIC forklarer:

Tabell 2 viser at 0,45 ml av et ukjent hjelpestoff er en del av sammensetningen av den fortynnede vaksineløsningen. Fordi hele oppløsningen i et flerdose hetteglass måler 2,25 ml, inneholder hjelpestoffet 20% av løsningen og potensielt 20% av hver vaksinedose. Den ikke avslørte ingrediensen er heller ikke beskrevet i pakningsvedlegget til vaksinen. Hvis det amerikanske folket ikke vet identiteten til en ingrediens i en FDA-godkjent vaksine, hvordan er informert samtykke mulig?

Dokumentet er fra 23. august 2021. Kanskje denne mystiske ingrediensen avsløres et annet sted, og bare ikke i dette dokumentet.

Enkelt sagt, i hele dokumentet vises “(b) (4)” på en rekke områder som blir redigert. En av ingrediensene er redigert. Kanskje det er blitt redigert for å beskytte proprietære prosesser. Men kan et selskap beskytte ingredienser og fremdeles tilby et produkt under informert samtykke?

Ansvarserklæring fra barnevernsaksjonen – Stans vaksinering

På vegne av BARNEVERNSAKSJONEN i samarbeid med folkeaksjonen FRIEMENNESKE.no, Helsefrihet.no, Naturrett.no og en gruppe jurister/advokatfullmektige påpeker og minner vi om det omfattende ansvar landets skoler, rektorer, kommunalsjefer, kommunedirektører, ordførere, politikere, kommune- og fylkesoverleger og helsedirektorat, helseansvarlige, samt alle som jobber med smitteverns-tiltak har i forhold til beskyttelse av barn.

Ansvarserklæring – brev til skoler/barnehager fra foresatte

Uansett hva politikere, media, skole eller andre autoriteter uttaler i COVID øyemed så har ansatte i skoler/barnehager IKKE rett eller lov til å utføre testing ELLER eksperimentell vaksinering av de under 18 år.

Ansatte i skoler kan stilles ansvarlig i retten for skader påført barn. 

Å si «jeg fulgte bare kommunens rettningslinjer» er ikke et gyldig svar. Nå er tiden inne for å si STOPP! Når regjeringen har tatt feil er det essensielt at alle i viktige posisjoner slutter å adlyde autoriteter. Dere må sette foten ned og si NEI.

Her er det viktig at alle foreldre/foresatte som har barn i skole og barnehager sender inn ansvarserklæring til din skole(Rektor). Last ned dokumentet på knappen under og fylle inn personale og sende inn til din skole (Rektor/Helseansvarlig). Hvis dere utsettes for press når det kommer til testing og vaksiner kan referansene på dette dokumentet og denne nettsiden styrke dine argumenter for å beskytte dine barn.