Del med andre

Big Tech, Big Pharma, Blackrock & Vanguard -fondet, og derfor kontrollerer du informasjonen du får fra vanlige medier, faktasjekkere, universiteter, WHO, CDC, FDA og mange andre styrende organer. I denne situasjonen er det svært sannsynlig at de har blitt bevisst forvirret og indoktrinert!

Uavhengige journalister, advokater, leger og professorer godtar ikke finansiering og har vært modige i sine fortsatte forsøk på å si sannheten. Dessverre er straffen deres taus, ta medisinske lisenser og til og med motta dødstrusler i noen tilfeller. Disse modige menn og kvinner hadde ingenting å vinne, men alt å tape. Vi vil hedre dem!

For å spare deg for måneder med forskning, har utdrag fra mange timers video blitt samlet inn i denne samlingen på 1 time og 40 minutter.
Husk at injeksjon av en COVID-19 «vaksinasjon» er en irreversibel beslutning. Disse «vaksinasjonene» er en medisinsk behandling som det ikke er noen langsiktig sikkerhetstest for. Du vil bli gjenstand for en prøveversjon som bare fullføres i 2023, eller i noen tilfeller 2025. Ingrediensene og metoden er beskyttet av patenter og er ukjente …

Her er noen av legene blant tusenvis av andre som kommer ut med sannheten:
Dr Bryan Ardis, Astrid Stuckelberger(tidligere WHO), Dr Peter McCullough, Dr Ryan Cole, Professor Sucharit Bhakdi, Dr Vladimir Zelenko, Stew Peters og mange flereDel med andre