Å ta vaksinen eller ikke – Informert valg? (engelsk)

Big Tech, Big Pharma, Blackrock & Vanguard -fondet, og derfor kontrollerer du informasjonen du får fra vanlige medier, faktasjekkere, universiteter, WHO, CDC, FDA og mange andre styrende organer. I denne situasjonen er det svært sannsynlig at de har blitt bevisst forvirret og indoktrinert!

Uavhengige journalister, advokater, leger og professorer godtar ikke finansiering og har vært modige i sine fortsatte forsøk på å si sannheten. Dessverre er straffen deres taus, ta medisinske lisenser og til og med motta dødstrusler i noen tilfeller. Disse modige menn og kvinner hadde ingenting å vinne, men alt å tape. Vi vil hedre dem!

For å spare deg for måneder med forskning, har utdrag fra mange timers video blitt samlet inn i denne samlingen på 1 time og 40 minutter.
Husk at injeksjon av en COVID-19 «vaksinasjon» er en irreversibel beslutning. Disse «vaksinasjonene» er en medisinsk behandling som det ikke er noen langsiktig sikkerhetstest for. Du vil bli gjenstand for en prøveversjon som bare fullføres i 2023, eller i noen tilfeller 2025. Ingrediensene og metoden er beskyttet av patenter og er ukjente …

Her er noen av legene blant tusenvis av andre som kommer ut med sannheten:
Dr Bryan Ardis, Astrid Stuckelberger(tidligere WHO), Dr Peter McCullough, Dr Ryan Cole, Professor Sucharit Bhakdi, Dr Vladimir Zelenko, Stew Peters og mange flere

Dr. Reiner Fuellmich – CORONA Investigative Committee [STATUS UPDATE, 21.09.15]

Dr. Reiner Fuellmich, en erfaren rettsadvokat som er lisensiert i Tyskland og California (USA) og medgrunnlegger av Berlin Corona-komiteen, oppsummerer komiteens funn til dags dato og redegjør vedrørende situasjonen. De har samlet inn over 55 000 rapporter og over 10 000 minutter med video-interviewer som inkluderer verdenskjente leger og forskere.

Her kan du lese mer om hva de har kommet frem til – FAQ

Relatert til denne pressemeldingen kan vi anbefale å se video fra Word Doctors Alliance med testament fra leger over hele verden

I henhold til saken har Barnevernsaksjonen sendt ut Ansvarerklæring til skoler, Legeforeningen, Sykepleierforbundet, Barnevernet, Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet, smittevernavdelinger og en rekke komunale stillinger. Det har også blitt sendt pressemelding til over 900 jounralister. Vi kaller til flere organisasjoner å gå sammen for å anmelde FHI og andre ansvarlige inkludert tidl regjering.

Hjelp oss dele denne til alle smittevernavdelinger og ansvarlige stillinger slik at vi beskytter barna fra å bli utsatt for medisinske eksperimenter.