Spydspissaksjonen med hånden på hjertet

Slik kan du støtte folkeaksjonen Barnevernsaksjonen.no

Bidra

Støtt barnevernsaksjonen!

Vær med å støtte barn og barnefamiliers fremtid i Norge du og!

1. Bidra finansielt!

Benytt kontonr 97105661502 og bidra med det du kan.

 

Dette er blant de viktigste måtene du kan bidra på fordi det alltid vil være endel kostnader ved å opprettholde en stiftelse og en organisasjon.
Ingen medlemmer får utbetalt penger for arbeid de gjør, 100 % går til saken.
Du hjelper da til med å få organisasjonen til å vokse og gjøre jobben den skal gjøre.
Om det så kun er med 500 kroner eller mindre så hjelper det, om mange nok bidrar der så vil vi kunne bevege oss hurtigere.

 

Kontonr er: 97105661502

2. MELD DEG INN I Organisasjonen!

Det skjer noe spesiellt når mange står sammen.. Man får mer slagkraft, man blir hørt på en annen måte enn om man står alene.. Derfor er det viktig å melde seg inn i organisasjonen, slik at når vi møter politikere og presse, så er det ikke bare en person som uttaler seg, men mange tusen personer.. Medlemsskap koster bare 150 kr pr år, og løper så lenge du ønsker det selv..

 

Vi har ingen fancy fordeler, ingen medlemsblader, men det er viktig at vi står sammen som en organisasjon. Når du er medlem, så har du stemmerett på årsmøtet(forutsatt at du er myndig), du er valgbar til alle posisjoner i styret. Alle medlemmer får også oppdateringer på mail, med mer informasjon enn det som deles i artikler eller på Facebook..

 

For å melde deg inn, send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller trykk her

 

3. Bidra med artikler.

Vi trenger sårt gode og solid underbygde artikler, om dette er en av dine evner så trenger vi deg sårt. Jo flere gode artikler vi får ut, jo mer vil det bety for fremtiden. Portalen er 100 % søkbar, det vil si at om noen nå eller om 1-2 år trenger spesiell informasjon som kan hjelpe dem innen et spesifikt område rundt barnevern så kan de finne dette ved å søke i systemet.

 

3. Bidra som rådgiver i vårt Advisory Board.

Vårt advisory board består av mennesker i fremtredende posisjoner og med spesielle evner og erfaringsgrunnlag som rådgir resten av styret i prosessen og i driften av aksjonen.
Det kan være råd i forhold til spesifikke områder og spørsmål eller at de har mulighet til å ta på seg spesielle enkeltssaker eller i det minste komme med konkrete råd på et eller annet vis.
Vi søker også inflytelsesrike individer til vårt advisory board som også kan være med å bane veien for folkeaksjonen for fremtiden.

 

4. Vær aktiv

Vær aktiv på facebook forum, bidra til å spre budskapet der du er, bidra til å bringe inn lesere av artikler og sponsorer til aksjonen.
Ethvert bidrag er verdt noe. Husk, dette er en spydspiss folkeaksjon. Det vil si, en folkeaksjon med intensjon om å trenge dypt der det gjelder og bringe igjennom endringer som er sårt tiltrengt.

Hjertelig Hilsen
Styret i Barnevernsaksjonen.no
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

4433
Kategori:
Annet

Underskriftkampanje

 
1897
signaturer
Signer kampanjen

Innsamlingsaksjon

Aksjonen er alene drevet av private donasjoner og bidrag. Vi garanterer at alle donasjoner blir brukt til sakens formål.

Få oppdateringer

Besøkende

508564