Spydspissaksjonen med hånden på hjertet

Etterlysning FosterforeldreVi hører historier via bakveier og tredjeperson om hvordan fosterforeldre opplever Barnevernets behandling av dem og barna. Vi ønsker å komme i kontakt med mennesker som er og har vært fosterforeldre for å høre deres erfaringer på godt og vondt.

Vi får høre mye negativt om Barnevern og Barnevernstjenestens behandling av fosterbarn i fosterfamilier.. Dette kommer ofte via noen som har hørt om eller kjenner noen.

Vi mener det er viktig å ha et balansert syn, og søker derfor å komme i kontakt med mennesker som har vært fosterforeldre eller er det i dag.

Du vil selvfølgelig være 100% anonym, din historie vil inngå i en studie som omhandler flere familier og deres erfaringer. Du vil også få anledning til å godkjenne/endre på det som blir "din" del av denne artikkelen.

Er du fosterforelder selv, eller kjenner noen som er det?

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

1213
Kategori:
Maktmisbruk

Underskriftkampanje

 
1897
signaturer
Signer kampanjen

Innsamlingsaksjon

Aksjonen er alene drevet av private donasjoner og bidrag. Vi garanterer at alle donasjoner blir brukt til sakens formål.

Få oppdateringer

Besøkende

508518